Quotes

Quote toevoegen »

Een fantastische verzorging van onze bruiloft

Ondanks het twee maal uitstellen wegens corona hebben wij uitstekend contact gehad met Sjaak over onze bruiloft. Ook zijn onze wensen hierin veel gewijzigd. Dit was geen enkel probleem. Op de dag zelf was alles volledig verzorgd en zag het er helemaal volgens afspraak uit. Bij het verzorgen van onze eigen styling (geen artikelen van Sjaak) heeft hij op de avond van onze bruiloft deze uit de verschillende zalen gehaald. Dit omdat dit moest van de locatiemanager. Ook hierin heeft Sjaak een stapje extra gezet in het ontzorgen van ons. Nogmaals dank voor alles Sjaak!

(Familie Timmerman)

Meer dan fantastische service en perfect bediening!

Wat hebben jullie (Sjaak en personeel) er voor ons een fantastische dag van gemaakt! De contacten voorafgaand aan onze bruiloft waren onwijs prettig en de opbouw van de locatie verliep ook weer zo soepel. De service op de dag zelf en het proactief meedenken was echt TOP!! Heel erg bedankt en wij kunnen iedereen Doornik Partyservice aanraden.

(Marjolein & Jens)

Doornik Partyservice staat garant voor een prachtige en onbezorgde bruiloft.

Voor onze bruiloft op Kasteel Hernen hebben wij gebruik zowel meubilair gehuurd als gebruik gemaakt van catering van Doornik. Wij waren onder de indruk van de professionaliteit maar ook van de flexibiliteit van Sjaak en zijn personeel. Het meubilair hielp mee om precies die sfeer te creëren die we voor ogen hadden. Onze ceremoniemeesters spraken vol lof over de manier waarop het personeel van Doornik op de middag en avond zelf oog hadden voor hetgeen moest gebeuren. Hierdoor hebben onze gasten de gastvrijheid ervaren die wij ze graag wilde bieden. Nogmaals: bedankt!

(Roel van Oorsouw)

Prima organisatie

Doornik Partyservice heeft ons laten genieten van een geweldige dag. Sjaak met zijn team nam al onze zorgen uit handen, zodat wij zelf ook konden relaxen en ons konden vermaken met onze al net zo tevreden vrienden en families. Alle lof Sjaak en tot een volgende gelegenheid!

(Ans en Jan)

Top verzorgd en geregeld!!

Doornik Partyservice heeft ervoor gezorgd dat we enorm hebben kunnen genieten van onze bruiloft. Alles was top geregeld en verzorgd zoals we van te voren hadden afgestemd. Professionele bediening. Ook van veel gasten complimenten over de catering gehad. Super!

(Maarten & Wilke)

Perfecte verzorging

Dag Sjaak & Team! Bedankt voor de perfecte verzorging op onze fantastische dag! We hadden ons geen betere service en fijner personeel kunnen wensen. Ook van onze gasten veel positieve reacties gekregen! Top! Groet, Jelle & Lucie

(Jelle & Lucie)

Superadres voor algehele verzorging feest !

Een week geleden thuis mijn 50e verjaardag gevierd voor +/- 110 mensen. Een grote tent in de tuin en daarnaast buiten nog enkele eetgelegenheden. Sjaak had erg goede ideeën over waar we alles het best konden plaatsen. We konden de organisatie echt uit handen geven ! Alles was top geregeld. Het plaatsen en ophalen van de tent, bar, tafel stoelen. Om over het eten nog maar niet te spreken, dit was echt vers en lekker. Allemaal lovende reacties over gekregen. Ook de bediening was erg professioneel. Niets dan lof !! groetjes Jenny

(Jenny Vink)

Geweldig!!

Vanaf de eerste minuut wisten wij het! Doornik Partyservice mag onze bruiloft gaan verzorgen! Samen een mooie huwelijkstuin mogen realiseren! Daarnaast een hooischuur mogen ombouwen voor een fantastisch feest!! Alles was tot in de puntjes! Lekker gegeten! Vriendelijke personeel! Met jullie ervaringen en hulp een dag mogen ervaren met een gouden randje! Tot over 12,5 jaar!! Groetjes Bjorn en Noortje

(Bjorn en Noortje)

In één woord fantastisch!

Doornik heeft fantastisch personeel, hulp en huurmateriaal geleverd op onze bruiloft op 12 april. Hij nam al mijn regelstress voor onze grote dag weg door simpelweg aan te geven: 'komt voor elkaar'. En dat kwam het ook. Super dat jullie er waren op onze dag! Bedankt!

(Thirza Zwarteveen)

Persoonlijk en warm contact

Prettige en persoonlijke benadering en ook goed advies gegeven op mijn vragen, top!

(Cass)

Mijn verjaardag was top

Zaterdag mijn 50ste verjaardag gevierd. Ik wilde dit graag thuis vieren, dus Doornik Partyservice ingeschakeld. Deze verzorgde een mooie ingerichte tent. tafels , bar , verlichting etc. het zag er fantastisch uit. Personeel is erg vriendelijk en zorgt er voor dat niemand wat te kort komt. ook de hapjes verzorgd door Doornik Partyservice. deze zagen er mooi verzorgd uit, en erg lekker. complimenten voor de kok. al met al niets is te gek bij Doornik Partyservice, en alles kan en mag. Ik heb een fantastisch feestje gehad dankzij Doornik Partyservice. Echt een aanrader. gr Angelique

(Angelique van Beuningen)


Heeft u ook een leuke quote met toelichting voor ons, maak dan gebruik van onderstaand formulier.

verplicht

Velden met een * zijn verplicht

Catering
Verhuur
Quotes Quotes Quotes