Event management

Een evenement in uw hoofd maar geen idee waar te beginnen? Doornik Partyservice heeft in de loop der jaren zijn strepen wel verdiend wanneer het gaat over organiseren van evenementen, van klein tot groot. Het leuke zit wat ons betreft ook in de variatie van events die we tot nu toe hebben mogen doen en de reacties die we hierop hebben gekregen. Denk hierbij aan bruiloft feesten, braderieën, bedrijfsfeesten inclusief entertainment tot informele familie bijeenkomsten.
Onze kracht zit eigenlijk in het totaal ontzorgen van u als klant op die gebieden die wij voor u mogen organiseren, de entree, de aankleding, de locatie, de catering en allerlei andere middelen die nodig zijn om het evenement tot een succes te maken.

De werkwijze die we hanteren voor een project is volledig afhankelijk van de insteek die we samen hierin kiezen variërend van budget, locatie tot de wensen rondom het evenement. Alles gaat in goed overleg en wordt van te voren goed afgesproken en transparant bij u aangeboden.

Heeft u vragen, opmerkingen of uiteraard een bepaalt event in gedachten en wilt u met ons sparren, laat het ons weten via één van de contactmogelijkheden op onze website.